Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Dit zijn de voordelen van Bobike kinderfietszitjes

Fietsen met je kind is een superleuke activiteit. Je leert samen de omgeving verkennen, ziet de mooiste uitzichten en krijgt onderweg een gevoel van vrijheid. Of je nu naar de supermarkt fietst, een rondje door het park rijdt of gewoon een blokje om wilt fietsen, het is belangrijk om je kind op een veilige en comfortabele manier te vervoeren op de fiets. De fietszitjes van Bobike, een gerenommeerd merk in kinderfietszitjes, staat bekend om zijn hoge kwaliteit, veiligheid en mooie ontwerpen. We leggen je graag uit wat Bobike te bieden heeft. Dit zijn de voordelen van Bobike kinderfietszitjes.

 

  1. Veiligheid voorop

 

Je wilt je kind uiterst veilig meenemen op de fiets in een kinderzitje. En laat veiligheid nu een van de belangrijkste voordelen van de Bobike kinderfietszitjes zijn. De kinderfietszitjes van Bobike zijn ontworpen met extra stevige schalen en vijfpuntsgordels die ervoor zorgen dat je kind veilig en goed vastzit tijdens het fietsen. De zitjes voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen (EN 14344) en sommige modellen bieden zelfs extra bescherming aan de zijkanten en bij het hoofd. De veiligheidsopties zijn dus zeer belangrijk voor Bobike. Dankzij reflecterende details op de kinderfietszitjes ben je tevens goed zichtbaar in het verkeer, en dat is een must bij slecht weer of wanneer je in het donker fietst met je kind.

 

  1. Comfortabele zithouding

 

Comfort is uiteraard ook heel belangrijk wanneer je met je kindje gaat fietsen. De kinderfietszitjes van Bobike zijn ontworpen met ergonomische vormen en comfortabele kussens die schokken dempen tijdens het fietsen. Zo ben je gegarandeerd van een comfortabele zithouding voor je kindje. De zitjes zijn meestal ook nog eens voorzien van zachte schouderriemen en voetsteunen die eenvoudig verstelbaar zijn. Dit is handig wanneer  je kindje nog groeit en comfortabel tijdens lange fietsritten.

 

  1. Eenvoudig te monteren

 

Nog een voordeel van de Bobike kinderfietszitjes is dat ze eenvoudig te monteren zijn op vrijwel elke fiets. Dit geldt voor een zitje voorop, maar ook voor achterop de fiets. Je kunt kiezen uit verschillende modellen kinderfietszitjes, zoals fietszitjes die je op de stuurpen,op het fietsframe of op de bagagedrager kunt bevestigen. De kinderfietszitjes worden geleverd met duidelijke handleiding en meestal met alle benodigde montagematerialen, waardoor het eenvoudig te monteren is.

 

  1. Stijlvolle ontwerpen

 

Naast veiligheid, comfort en eenvoudige montage staat Bobike ook bekend om zijn stijlvolle ontwerpen. De kinderfietszitjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en stijlen. Hierdoor heb je altijd keuze uit verschillende opties die het best passen bij jouw fiets.

 

  1. Kwaliteit en duurzaamheid

 

Alle Bobike kinderfietszitjes worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en dagelijks gebruik. De kinderfietszitjes worden tevens onder duurzame productieprocessen vervaardigd waarmee een lange levensduur wordt bereikt. De kinderfietszitjes gaan jaren mee en zijn tevens, door het hoogwaardige materiaalgebruik, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

 

  1. Verstelbaar

 

De kinderfietszitjes zijn multifunctioneel en te gebruiken voor verschillende leeftijden en gewichtsklassen. De accessoires zoals voetsteunen, gordels en zitposities zijn allemaal verstelbaar, waardoor het zitje met je kind meegroeit en je niet bij elke leeftijdsfase een nieuw kinderzitje hoeft aan te schaffen. Dit bespaart onnodige kosten.

 

Koop jouw favoriete Bobike kinderfietszitje

 

Bobike kinderfietszitjescombineren veiligheid, comfort, stijl en duurzaamheid in een product. Met deze fietszitjes maken ze van elke fietstocht een gezellige, comfortabele en veilige reis. Of je nu een kort ritje naar de supermarkt fietst, een mooie fietsroute uitkiest of gewoon een blokje om fietst, met de Bobike kinderfietszitjes weet je zeker dat je kind comfortabel en veilig met je mee kan rijden en je samen volop kunt genieten. Dus kies jouw favoriete Bobike kinderfietszitje, stap op de fiets en geniet samen van de vrijheid en het plezier van fietsen!

>>>Ontdek al onze interessante en inspirerende blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »